Sunita:
Een hele relaxte en goede ontspanningsmassage gehad van Shirley. Ik voel mij goed en heb super lekker kunnen slapen.
Anoniem:
Had dit veel eerder moeten doen. Waanzinnig! Ontzettend bedankt!
Aartie:
Ik heb een massage van Shirley gehad. De massage was zo ontspannen en ik voelde mij herboren.
Anoniem:
Very nice and relaxing. The masseuse had a nice temperament.
Iris:
Mijn lichaam voelt echt heel goed en niet meer zo ‘zwaar’. Ben helemaal los en ontspannen. Ik ga jou echt aanbevelen.
Anoniem:
Fijne en stevige relaxmassage. Masseuse houdt gedurende de behandeling steeds in de gaten of alles nog naar wens is, hierdoor sluit de massage goed aan bij de verwachtingen. Ik was er al eerder, maar ik mocht al gelijk plaatsnemen. Topservice!
Chloe:
Ik heb een hele fijne massage gehad van Shirley!
Ik had last van bepaalde spieren in mijn rug, en zonder dat ik dat haar heb verteld wist ze meteen waar ze moest zijn en heeft ze de de pijnlijke spieren soepeler gemaakt! Het was heerlijk!
Luuk:
Altijd fijn om even te ontspannen. Shirley weet altijd goed om te gaan met bepaalde klachten.
Johannes:
Very flexible in timing, excellent massage. Ask for Shirley.
Anoniem:
Dankzij Shirley weer fit en pijnvrij voor de komende tijd!
Soerindre:
Ik heb de massage als zeer fijn ervaren, ik ben voor de eerste keer geweest en kom zeker nog een keer terug. de hoeveelheid massage olie is erg prettig en ze is aardig in contact.Voor mij was dit een eerste keer maar zeker niet de laatste. kracht en gevoel wat zij in haar vingers heeft. ze weet precies hoe ver ze kan/moet gaan. Je komt ontspannen en herboren terug. een aanrader, tot gauw Shirley.
Olga:
Gun jezelf een cadeau en boek een massage bij deze vrouw! Zij heeft fantastische handen die helen en voeden! Herboren stap je van de massagetafel af. Dank je wel lieve Shirley
Anoniem:
Het was weer fantastisch. Ik kom zeker snel terug. Dank je, Shirley!
Wouter:
Dit was mijn eerste massage ervaring ooit. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik wist dat ik op sommige plekken klachten had, maar nooit echt mee gezeten. Na de massage van Shirley waren de klachten weg en voelde ik me erg goed. Vooral heel vrij rondom de polsen.
Gerda:
Al mijn spieren ontspannen! Prettige bijkomstigheid: ik ruik lekker en heb een heerlijke zachte huid! Mijn cadeau van de dag!
Joop:
Ik vond het een heerlijke massage! Het heeft me goed gedaan! Een aanrader voor iedereen die een druk leven heeft!
Jan:
Een sportmassage van Shirley was echt super ontspannen. Ik viel bijna in slaap en mijn spieren zitten een stuk losser. Zij is goed!¬
Hans:
De massage door Shirley was geweldig! In een heerlijke ongecompliceerde ontspannen sfeer voelde ik me door haar massage heerlijk tot mezelf komen. Dit doet een mens goed!